Maldív gasztróutazás - 10+1 fogás, amit ki kell próbálnod
Maldív gasztróutazás - 10+1 fogás, amit ki kell próbálnod

Most, hogy a legtöbben karanténkonyhán élünk, jól jöhet az ízlelőbimbóinknak is egy digitális gasztróutazás. Ezért összegyűjtöttem a legjobb fogásokat, amiket a Maldív-szigeteken kóstoltunk, amikor két hétre útra keltünk saját szervezésben, két totyogóval és egy pocaklakóval.


img_20200116_181917-01.jpg

De vajon milyen gasztró élményekben lehet részünk, főleg, ha nem egy resortban szállunk meg, hanem egy lakott szigeten? Hiszen ha meghalljuk, hogy Maldív-szigetek, akkor elsőre ...

Karácsonyi top 10  ajándéklista utazóanyáknak
Karácsonyi top 10 ajándéklista utazóanyáknak

Smink, parfüm, táska, tusfürdő, ráadásul akciósan - eleged van a klisé ajándékokból, és valami személyre szabottabb meglepit szeretnél találni a fa alatt? Nem akarsz feleslegesen költekezni, csak azért, mert Black Friday van és mert közeleg a karácsony, de szívesen szereznél be egy-két hasznos cuccot a családtagoknak?

Összegyűjtöttem tíz kifejezetten utazóanya terméket, amik közül biztos vagyok benne, hogy mindenki talál magának egy-két kedvencet.

...

">

Judy vagyok, utazóanya.

Gyermekvállalás előtt sokan azt mondták, utazzak, amíg még lehet, mert gyerekkel már nem fogok tudni. Tévedtek. Szeretném minél több utazni vágyó anyához és apához eljuttatni a pozitív példát. Ezért született meg a blogom.

Kövess Instagramon is: @utazoanya

süti beállítások módosítása