Karácsonyi top 10 ajándéklista utazóanyáknak
nem azért, mert Black Friday van...

Smink, parfüm, táska, tusfürdő, ráadásul akciósan - eleged van a klisé ajándékokból, és valami személyre szabottabb meglepit szeretnél találni a fa alatt? Nem akarsz feleslegesen költekezni, csak azért, mert Black Friday van és mert közeleg a karácsony, de szívesen szereznél be egy-két hasznos cuccot a családtagoknak?

Összegyűjtöttem tíz kifejezetten utazóanya terméket, amik közül biztos vagyok benne, hogy mindenki talál magának egy-két kedvencet.

Mostmár csak annyit kell tenned, hogy eljuttatod a férjed, rokonaid, ismerőseid elé ezt a listát, és máris nyert ügyed van! Nincs többé polc mélyén porosodó sapka és sál, amiket alig győzöl utána titokban tovább ajándékozni.

 

1. Kojala hordozótakaró

Ez a háromévszakos hordozótakaró tökéletes ajándék minden hordozó anyukának, apukának. Rengeteg előnye közül párat említve:

Nem kell külön hordozókabátot venni, elég felcsatolni a gyerkőcöt és rá a takarót. Külön polár réteg segít át a hideg, téli időszakokon, amúgy meg eső- és szélálló. Apa, anya, bárki használhatja. Gyorsan fel lehet venni, csak pár mozdulat az egész. Többféle méretben (baba, totyogó) és színben kapható.

 

 

 

 

 

 

2. CarMAGic Babydesign

Ha sokat autózol gyerekekkel, bizonyára tudod, hogy minden olyan termék jól jön, ami megkönnyíti az utazást. Ezek közül kiemelnék kettőt: az utazó fejpánt, hogy a gyerek feje ne essen előre, amikor elalszik útközben; valamint egy kis tartó a gyerkőc elé akasztva, amiben a kedvenc cuccait tárolhatja; ital, egy pár játék, vagy bármi, ami leköti az utazás alatt. Ezeknek nem csak a pici fog örülni, de a szülők is, hisz sokkal nyugisabb, kellemesebb hangulat vár a családi autókázás közben mindenkire.

 

 

 

 

 

 

3. PikkPakk övtáska

Eszter, külön gondolva a hordozós, utazós, játzóterezős anyukákra is, megalkotott egy olyan övtáskát, amibe nem csak a mobilod, a kulcsod meg a pénztárcád fér bele, de külön zsebet kap a gyerek kulacsa, egy kis nasi, pár pelenka, törlőkendő, sőt a pulcsit is oda tudod kötni, és még mindig marad hely egyéb, személyre szabott dolgoknak. Ily módon hordozás közben, úgy, hogy nálad van minden ami kell, szabad marad mindkét kezed. Hát nem csodás? Rengeteg féle mintában és színben kapható.

Ráadásként most lett piacra dobva a Prémium plussz, ahol cserélgetheted a tetőket kedvedre, ha különböző napokon különböző mintákban szeretnél járni.

 

 

 

 

 

 

4. Travel Sharp bőröndrendszerező

Egy családi utazás során gyakran a család több tagjának is egy bőröndbe kerül a holmija. A bőröndrendszerező rendkívüli segítséget tud nyújtani ilyen esetekben is. Ha például a gyerek cuccait keresed, nem kell feltúrni apa pólóit és anya szoknyáit, mert pontosan tudni fogod, mit hol találsz. Ezzel sok időt és energiát tudsz megspórolni. Ráadásul, mivel okosan pakolsz, több cucc is befér a táskába, optimálisabban tudsz belepakolni.

Többféle változatban, színben és méretben választható.

 

 

 

 

 

 5. Monello Moms szoptatós poncsó 6in1

Ha olyan országba készülsz, ahol a nyilvános szoptatás nem annyira elfogadott, vagy ha szimplán te érzed magad kényelmetlenül és diszkrécióra vágysz akár itthon is, van egy jó hírem: a szoptatós poncsót neked találták ki. Nem kell aggódnod, mert mindegy, hogy a babád hol és mikor éhezik meg, vagy van szüksége egy kis megnyugtatásra, nem kell elbújni, csak simán előveszed a szoptatós kendőt, és mehet is a szopi.

Ráadásul ez a poncsó nem csak ennyit tud! Használhatod még babatakarónak, babakocsiban árnyékoláshoz, bevásárlókocsi védőként, babahordozásnál poncsóként illetve kismama poncsónak is.

Érdemes egyébként szétnézni a Monello Moms oldalán, ugyanis télen nagy sztár termékük a babamelegítő kiscsillag, és van még cuki Bambusz bolygós pihe puha peluspárna és élménygyűjtő piknikplédjük is. Az óriási törülköző pedig nálunk nagy kedvenc!

 

 

 

 

 

  

6. Minett.hu összehajtható kulacs

A bőröndrendszerezéstől kezdve, az utazóflakonokon át, az utazós játékokig, ezen az oldalon tényleg mindent megtalálsz, ami a családi utazást egy álommá varázsolhatja. Ha már nagyobb a gyerkőc, akkor ismeretterjesztő utazós játékokkal is tudtok készülni az útra. Ha pedig nem szeretnéd állandóan a mobiltöltőt, a fényképező kábelt és a bébimonitort a gyerek pelusai között megtalálni, jól jöhet egy kábelrendszerező tok.

Erről az oldalról nekem a legnagyobb kedvencem az Aqua Licious összehajtható kulacs, amibe belefér négy deci folyadék, majd, amikor már megittad, összehajtod, és nem foglalja a helyet a csomagban. Könnyen kimosható, akár gépben is, és ha előtte mélyhűtőben tartod, frissítő italod lesz a nyári hőségben. Ja, és karabiner segítségével könnyen a táskához lehet rögzíteni.

 

 

 

 

 

 

7. Slipstop csúszásgátló cipők

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt készülnek ezek a termékek, és egész évben lehet őket hordani. Előnye a csúszásmentes talp, és hogy hőálló, softshell anyagból készül; strandra, úszáshoz, de akár bölcsiben, játszóházban vagy zuhanyzás közben is praktikus a használata. Ez a multifunkcionális cipő sokféle mintában és méretben elérhető.

 

 

 

 

 

 

8. Shamobags vízálló tok

Nusi a zerowaste jegyében gyárt praktikus termékeket. Ezek közül a kedvencem egy kifejezetten gyerekes utazáshoz praktikus kellék, a vízálló tok; bárhová is készülünk, nem kell nejlonzacsiba csomagolnunk mindent, és ezzel termelni a szemetet. Legyen az gyümi, maszatos péksüti, félig megrágott nasi, vagy akár műsoros mosipelus, ebbe a tokba beletesszük, és kész. Utána csak el kell mosni, és újra tudjuk használni, a környezetünket pedig nem szennyezzük még több szeméttel. Nem mellesleg szerintem gyönyörűen néz ki!

 

 

 

 

 

 

 

9. Kisbabamnak.hu hamikabi

A hamikabi egy óriási etetőkabát, ami nem csak a baba ruháját, hanem az etetőszéket, babakocsit, vagy bármi mást is megvéd, amiben éppen ül a baba, miközen eszik. Utazáshoz és otthoni evéshez is egyaránt kíváló megoldás; legyen az BLW vagy pürés etetés, a baba kizárólag a könnyen tisztítható hamikabit fogja összemaszatolni, minden más tiszta marad.

A külső zsebbe hajtogatva nagyon kis helyet foglal, és könnyen szállítható. Többféle színből lehet választani.

Érdemes egyébként körbenézni a többi termék között is. Nagyon ötletes megoldások például a 360 fokos csodapohár, a nasipohár, amiből a kis totyogó egyedül is ki tudja venni a kölesgolyót anélkül, hogy kiesne belőle a többi, valamint a csodatányér, ami üresen összelapítható, így nem foglal helyet a táskában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 +1 Kidsoasis Szálláshelyek

Már mindened megvan, és nem akarsz több tárgyat vásárolni? Ajándékozz élményt!

Egy pár napos családi kikapcsolódásnak mindenki örül. Ha pedig teljes kényelemre vágysz, válassz olyan szálláshelyet, ami el van látva Kidsoasis védjeggyel. Ez garantálja, hogy a választott helyszín ellenőrzötten baba- és családbarát, minden korosztályra teljes mértékben oda fognak figyelni, és a szülőknek is jut majd lehetőség egy kis kikapcsolódásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://utazoanya.blog.hu/api/trackback/id/tr2415325096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
">

Judy vagyok, utazóanya.

Gyermekvállalás előtt sokan azt mondták, utazzak, amíg még lehet, mert gyerekkel már nem fogok tudni. Tévedtek. Szeretném minél több utazni vágyó anyához és apához eljuttatni a pozitív példát. Ezért született meg a blogom.

Kövess Instagramon is: @utazoanya

süti beállítások módosítása